SVAKI OBLAČIĆ, IMA SVOJU PRIČU

A ovo je priča o našem.

Čudesne stvari rađaju se iz iskrene ljubavi. Kada je u naš život stigao jedan mali oblačić, sve što smo želeli bilo je da mu pod ovim parčetom neba, podarimo samo najlepše trenutke.

Na samom početku nismo znali mnogo toga, ali smo poput vas koji čitate ove redove bili sigurni u ono što osećamo. Za naš oblačić smo sa posebnom pažnjom birali posebne komade, poklanjajući pažnju i najsitnijim detaljima, bilo da se radi o odeći za bebe, posteljini ili nosiljkama u kojima će po prvi put otkrivati svet.

Nije prošlo mnogo pre nego što smo shvatili da smo brinući o našoj bebi, stekli dovoljno iskustva i znanja koje će nam omogućiti da ono u čemu smo najbolji ponudimo svim roditeljima, i pomognemo im da kraj sebe uvek imaju najkvalitetniji izbor koji je istinski prilagođen potrebama njihovih mališana.

Tako je naš oblačić, bio inspiracija za stvaranje prodavnice koja se sada nalazi pred vama. Kao i do sada, biće nam zadovoljstvo da vam budemo na usluzi.

Dobro došli,
Nikoleta i Jovan.

Povrat

Zamena

Posebna poklon pakovanja u posebnim kutijama.
Mogućnost ukrasnog pakovanja i personalizovanih čestitki.

Brza dostava na teritoriji Srbije za 24-48h.

Najfiniji pamuk i naša domaća proizvodnja.

Sigurno plaćanje pouzećem ili na račun.

NAŠI BRENDOVI

fim_baby_o_nama

Odeća za bebe FIM daje detetu osećaj beskrajne udobnosti. Ciljna grupa su deca do godinu dana. Ovaj period ima primarni zadatak da detetu pruži maksimalan komfor u bilo kom trenutku tokom prvih dana života.

Imajući ovo na umu, naši stručnjaci detaljno biraju sirovine za proizvodnju kolekcija.